73-годишната актриса Джейн Сиймор, известна с ролята си на момичето на

...
73-годишната актриса Джейн Сиймор, известна с ролята си на момичето на
Коментари Харесай

На 73 легенда издаде доста интимни тайни от сексуалния си живот в момента

73-годишната актриса Джейн Сиймор, известна с ролята си на момичето на Бонд от кино лентата " Live and Let Die " (1973), показа, че в този момент прави най-хубавия секс в живота си.

Тя съобщи пред Page Six: " Животът продължава и не мисля, че има период на валидност за дамите, в случай че те не изберат това. Много хора питат " Не ти ли се желае да си по-млада? “. Ами не, тъй като съм натрупала толкоз доста опит, имала съм толкоз богат живот и съм основала толкоз доста другари и толкоз доста невероятни прекарвания. Животът ми в този момент е доста цялостен и се надявам да съм по-мъдра ".

Актрисата от " Доктор Куин лечителката " разкри по-рано тази година, че обича да се среща с приятеля си, 74-годишния музикант Джон Замбети, поради лудориите им в спалнята.

 В есе за цифровия брой на Cosmopolitan " Секс след 60 " тя споделя:

" Сексът сега е по-прекрасен и буен от всичко, което си припомням, тъй като се основава на доверие, обич и опит. Сега познавам себе си и тялото си, а Джон е имал своите прекарвания в живота си – това не се получава, когато си по-млад ".

Джейн, която има четири деца, е била омъжена четири пъти – за Майкъл Атънбъро от 1971 до 1973 година, за Джефри Планер от 1977 до 1978 година, за Дейвид Флин от 1981 до 1992 година и за Джеймс Кич от 1993 до 2015 година, напомня БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР